PANSİYONA BAŞVURACAK VELİLERİMİZİN DİKKATİNE

22-25 Ağustos 2023 arasında yapılacak pansiyon başvurularında yoğunluk yaşanmaması için mesai saatlerine dikkat ederek aşağıdaki plana göre evrakların teslim edilmesini rica ederiz.

KAYITLAR İÇİN ÖNCELİKLE AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYARAK E-OKUL ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPILMALI DAHA SONRA MUTLAKA EVRAKLAR OKULA TESLİM EDİLMELİDİR.

E-okul Pansiyon başvurusu için tıklayınız.

NOT: Aynı yerlerden gelen öğrenci ve velilerimizin birbirleriyle tanışması ve oda yerleşimlerinin daha sağlıklı planlanabilmesi için lütfen planlamaya uyunuz.

22 Ağustos Salı-İzmir (Kemalpaşa, Torbalı, Karabağlar, Bergama, Menemen vb.)

23 Ağustos Çarşamba-Manisa (Şehzadeler, Yunusemre)

24 Ağustos Perşembe- Manisa (Salihli)

25 Ağustos Cuma-Manisa (Alaşehir, Demirci, Kula, Saruhanlı, Sarıgöl, Selendi)

İşi gereği belirtilen günlerde gelemeyecek velilerimiz ile yukarıda belirtilmeyen illerden gelecek velilerimiz 22-25 Ağustos arasında kendilerine uygun bir zamanda gelebilirler.

Çalışma Saatleri

Sabah 09.00 ile 12.30 arası

Öğlen 13.30 ile 17.00 arası

Hazırladığınız evrakları aşağıdaki çizelgeyle kontrol ediniz. Evrakların eksiksiz hazırlanması size daha fazla zaman ayırmamıza yardımcı olacaktır.

Evrak kontrol çizelgesi için tıklayınız.

Pansiyon kaydı sayfasına ulaşmak için tıklayın.

Yayın: 17.08.2022 - Güncelleme: 24.07.2023 11:25 - Görüntülenme: 1554