May

Halil Kale Fen Lisesi Futsal B Gençler Kategorisinde İl Şampiyonu olmuştur, öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimizi tebrik eder finallerde başarılar dileriz.

May

2023 MSÜ sınavında Türkiye 25. olarak manisa ilinde en yüksek dereceyi alan öğrencimizi ve sınavda üstün başarı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

Halil Kale Fen Lisesi Satranç Takımı 2022-2023 Öğretim yılı Okul Sporları Gençler Satranç Grup Yarışmalarında 3. olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerini tebrik eder finallerde başarılar dileriz.

Nis

2023 MSÜ sınavında Türkiye 25.si olarak Manisa ilinde en yüksek dereceyi alan öğrencimizi ve sınavda üstün başarı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz sosyal sorumluluk projesi olan " Tutuşun Geleceğe Projesi " kapsamında, Dağ Marmara Niyazi Üzmez İlkokuluna gezi düzenlediler. Bu projeyi başlatan öğrencilerimizden bayrağı devralan gençlerimiz küçük kardeşlerinden gelen mektuplardaki istekleri doğrultusunda onlara hediyeler götürüp, unutulmaz bir gün yaşadılar. Birlikte oyunlar oynayıp faaliyetler yapıp, aynı sofrada yemek yiyen öğrencilerimiz güzel anılar bıraktılar.

May

İlçemizde bulunan tüm resmi ve özel ortaokulların öğrenci, idareci ve rehber öğretmenlerine LGS motivasyonu ve okul tanıtımı etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Okulumuz rehber öğretmeni Ersöz YILDIRIM ve İlçemizden bu yıl Halil Kale Fen Lisesini kazanan 9. Sınıf öğrencileri  tarafından okul tanıtımı yapıldı. LGS'ye katılacak  Öğrencilerden, öğretmenlerden ve idarecilerden gelen soruları yanıtladılar.

Keyifli ve çok verimli geçen etkinliğimize, katılan tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Mrt

53. TÜBİTAK Araştırma Projeleri  Bölge Yarışması Matematik alanı 1. si Halil Kale Fen Lisesi öğrencisi Hüseyin Umut IŞIK olmuştur öğrencimizi ve danışman öğretmeni M.Özgü ERUSLU'yu tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Ersöz YILDIRIM  moderatörlüğünde, mezun buluşmalarında, okulumuzdan 2016 yılında mezun olan öğrencimiz Merve ÇIKI  ile Halil Kale Fen Lisesi öğrencilerimizi buluşturdu. ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünden mezun olan Merve ÇIKI, Münich Teknik Üniversitesinde İletişim Mühendisliği üzerinde master derecesine devam etmektedir. Söyleşiye  Zoom Programı üzerinden öğrencilerimizin katılımı sağlandı. Öğrencilerden gelen sorularıda yanıtladı. Keyifli, ufuk açıcı ve dolu dolu geçen bu söyleşi için Merve ÇIKI ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında da YKS sonuçlarına göre SAYISAL, EŞİT AĞIRLIK  ve SÖZEL puan türlerinde İl birincisi olarak, ülkemizin en başarılı 10 okulundan biri oldu. İlçe Kaymakamımız Ali YILMAZ, İlçemiz Belediye Başkanı Çetin AKIN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah ÖLMEZ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk AYDIN, Ticaret Borsası Başkanı Selçuk TEMEL ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz okulumuzu ziyaret ettiler. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah ÖLMEZ başarımızı sayısal veri ve tablolar ile misafirlerimize sundu. Başta İlçe Kaymakamımız olmak üzere, misafirlerimiz bu başarılarından dolayı okul idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ettiler.

Başarımızı kutlamak amacı ile okulumuza gelerek bizi onurlandıran başta İlçe Kaymakamımız Ali YILMAZ, İlçemiz Belediye Başkanı Çetin AKIN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah ÖLMEZ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk AYDIN, Ticaret Borsası Başkanı Selçuk TEMEL ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimize teşekkür ediyoruz.